Kontaktoni me DEMALT GROUP!

Ju ftojmë të përdorini format e mëposhtme të kontaktit për bashkëpunime apo pyetje që mund të keni rreth produkteve dhe kompanisë sonë.

DEMALT GROUP


Adresa:

Rruga Unaza Nuredin Aliu,
Fier, Shqipëri

Numër Kontakti:

+355 69 913 3818

Email:

info@demaltgroup.al