Rreth Nesh

Rreth Nesh

Cilësia është receta jonë!

Demalt Group është krijuar në themelet e kompanisë Demir Duraj në vitin 1993. Aktivitetet kryesore janë tregtimi me shumicë dhe pakicë të produkteve të ndryshme ushqimore dhe industriale, import, export, prodhimi i produkteve të ndryshme për përdorim të përditshëm.

Ne vitin 2020 Demalt Group startoi dhe linjen e prodhimit te produkteve te ndryshme si shtupa mikrofober dhe pambuk, peshqira kuzhine, tel enësh të përmasave të ndryshme dhe së fundmi linjën e prodhimit të sfungjerave të kuzhinës.

Shtrirja Kompanisë

Me zyrat qëndrore në qytetin e Fierit, Demalt Group shpernan produktet e saj ne të gjithë territorin Shqiptar. Fabrikat tona të prodhimit janë te vendosura në Tirane dhe Fier.

Eksport

Demalt Group eksporton produktet markë Demalt në Ballkan, Europë dhe më së fundmi dhe në Amerikë.

Synimi ynë

Qellimi i kompanisë tonë është të ofroj produktet më cilësore në treg dhe cmimet më konkurese.

Na njihni më afër

Ekspertët Tanë

Altin Duraj

CEO - Themelues

Deniklajd Shateri

Manaxher i Prodhimit

Altin Duraj​

Perjegjese e Finances

Florjan Kola

Drejtor i shitjeve

9000

Produkte
te trgtuara

50

Punonjes
mes nesh

10

Linja
prodhimi

31

Vite
eksperience

Besueshmëri Ndër Vite

Partnerët Tanë