DEMALT GROUP

Demalt Group është krijuar në themelet e kompanisë Demir Duraj në vitin 1993. Aktivitetet kryesore janë tregtimi me shumicë dhe pakicë të produkteve të ndryshme ushqimore dhe industriale, import, export, prodhimi i produkteve të ndryshme për përdorim të përditshëm.

Ne vitin 2020 Demalt Group startoi dhe linjen e prodhimit te produkteve te ndryshme si shtupa mikrofober dhe pambuk, peshqira kuzhine, tel enësh të përmasave të ndryshme dhe së fundmi linjën e prodhimit të sfungjerave të kuzhinës.